2016-12-20 11:24:20• hírek • Szatmár.ro

Egy szép barátság kezdete

A Református Gimnáziumban vendégeskedtek a 10-es Számú Általános Iskola előkészítősei, Mihalka Tünde tanítónéni kisdiákjai és Baranyai Zsuzsa tanítónéni elsősei.

A vendégeket Mekker Melinda előkészítősei és Cuculeanu Andrea elsősei nagy szeretettel várták és fogadták  egy jó hangulatú közös kézműveskedésre, karácsonyi készülődésre.

A gyerekek nagyon élvezték a közös munkát. A tanítónők irányításával fenyőfát készítettek, majd a kis kukták megtanulták a kókuszgolyó elkészítésének módját, és természetesen el is fogyasztották, amit közös munkával ügyes is kis kezecskéjük elővarázsolt.

A legkisebbek karácsonyi kopogtatót és angyalkát vihettek haza, az elsősök pedig egy Karácsonyi társasjáték keretén belül ismerkedtek, majd  közös karácsonyfát díszítettek fel saját készítésű csengőkkel.

Mindannyian érezték, hogy jó volt együtt lenni, közösen erőt gyűjteni. A beszélgetésekben, nevetésben, egymásra figyelésben, közös barkácsolásban, a találkozó közben szívből felhangzó karácsonyi énekekben, jókívánságokban, ölelésekben ott volt a szeretet, ami egy szép barátság kezdete.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: